Comunitat Valenciana

L'interior nord de Castelló segueix en avís groc per pluges que poden deixar 20 l/m2

  • L'interior nord de Castelló segueix aquest dimarts en avís groc per tempestats i pluges que poden ser localment fortes que pot deixar 20 litres per metre quadrat, segons la predicció de l'Aemet.
Predicció d'aquest dimarts
Predicció d'aquest dimarts
AEMET
Predicció d'aquest dimarts

La resta de la Comunitat Valenciana ja no està en avís després de les pluges d'intensitat torrencial registrades en la vesprada d'aquest dilluns en punts com Fontanars dels Alforins on van acumular 81.8 l/m2, dels quals, 78.2 l/m2 en una hora i 44.2 l/m2 en només vint minuts acompanyats de granissol.

Així, a Castelló i València es registraran intervals nuvolosos, boires i núvols baixos matinals i nuvolositat d'evolució diürna, amb arruixades i tempestats ocasionals, més probables en l'interior nord de Castelló, on no es descarta que siguen localment forts mentre que a Alacant el cel estarà poc nuvolós.

Per la seua banda, les temperatures es mantindran amb pocs canvis, excepte descensos de les màximes en l'interior de Castelló. D'aquesta manera, la màxima arribarà els 31 graus a Alacant i als 30 graus a Castelló i València. El vent bufarà variable fluix, tendint a component est.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento