Comunitat Valenciana

Festardor tanca el cartell amb més de 50 artistes i amplia a tres els seus escenaris

  • El festival Festardor, que celebrarà la seua sisena edició els dies 11, 12 i 13 d'octubre a la Pobla de Vallbona (València), amb un cartell de més de 50 artistes que amplia els estils musicals de rap i reggae als ja propis del festival i que són senyals d'identitat com són el rock, ska, mestissatge o el punk. Per açò, enguany es comptarà amb la incorporació d'un tercer escenari en lloc de dos com fins avui.
Cartell del Festardor
Cartell del Festardor
FESTARDOR
Cartell del Festardor

A més, aquesta nova edició compta amb una nova ubicació a la Pobla de Vallbona al costat del poliesportiu municipal i amb una capacitat per a 15.000 persones en el propi recinte de concerts repartides entre els diferents escenaris i d'altres per a la zona d'acampada proveïda de grans zones d'ombra en el velòdrom al costat del recinte de concerts, detalla l'organització a través d'un comunicat.

La Pobla de Vallbona, destaquen, es troba a 17 quilòmetres de la ciutat de València i compta amb molt bons accessos tant per carretera per la CV-35 (Pista d'Ademús), com per transport públic de Metrovalencia (Línia 2) o autobusos.

El cartell d'aquesta nova edició de Festardor 2018 queda de la següent manera Soziedad Alkoholika, Berri Txarrak, Natos y waor, SFDK, Ayax y Prok, Lendakaris muertos, Desakato, Narco, Gatillazo, Talco, Los de marras, Mafalda, El último ke zierre, Los benito, The locos, Rapsusklei, Sharif, Lágrimas de sangre, Sons of aguirre & scila, El noi del sucre, Hora zulu i Mala reputación.

Completen la llista Porretas, Kop, Crim, El niño de la hipoteca, Prozak soup, Nikone, Arce, Tremenda jauría, Charly efe, Juancho marqués, Pupil-les, Atupa, Tesa, Mediterranean roots, Frida, Machete en boca, Funkiwis, Fuckop family, Vadebo, Atzembla, El tío la careta, Malonda, Aspart, Novus ordo, Sr. wilson & the island defenders, Mistah godeh & heavy roots i Cactus.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento