Comunitat Valenciana

Sis municipis alacantins participen en la novena edició de Circarte

  • El certamen busca acostar el circ contemporani a la ciutadania.
  • Celebrarà la seua novena edició del 14 al 29 de setembre.
Punto y Coma
Punto y Coma
CIRCARTE
Punto y Coma

El festival de circ contemporani de la província d'Alacant Circarte celebra la seua novena edició del 14 al 29 de setembre amb activitats en sis municipis: Alacant, Dénia, El Campello, Mutxamel, Sant Joan d'Alacant i Sant Vicent del Raspeig.

El certamen expandeix així la seua presència amb l'objectiu d'impulsar i promocionar del circ contemporani i acostar-lo a la ciutadania, segons ha informat l'organització en un comunicat.

Al llarg de tres setmanes, el públic de Circarte podrà veure de prop el circ contemporani, o nou circ, en les seues més variades disciplines: acrobàcies de sòl, aèries, en duo, malabars i manipulació d'objectes, contorsió, suspensió capil·lar, clown o equilibrisme, i les seues fusions amb la dansa, el teatre i la música en directe.

El públic de Circarte també podrà experimentar el circ en la seua pròpia pell en els tallers d'introducció a les tècniques circenses que s'oferiran en Las Cigarreras d'Alacant i a Dénia, els dies 16 i 23 de setembre respectivament.

Programa

Entre les propostes programades, la Gala de circ Circ d'Ací que combinarà les destreses de deu companyies de la Comunitat Valenciana: acrobàcies, contorsions, aeris, malabars, bicicleta acrobàtica o roda cyr, entre unes altres, que tindrà lloc al Campello el dissabte 15 i a Dénia el diumenge 16 de setembre.

Una altra de les propostes de Circarte 2018 serà 'Punt i Coma' de la companyia italo-càntabra L'Encreuament, programada en el Teatre Arniches d'Alacant els dies 21 i 22 de setembre. Un espectacle d'humor excèntric guanyador del Premi OFF Circarda 2016.

A més, passaran pels escenaris de Circarte noms com El Fedito, La Finestra Nou Circ, Minusmal, Mumusic Circus, Sincronacidas, Shakti Olaizola, Soon, The Funes Troup, Lucas Locus, Decopivolta, Spinish Circ, Dinamic, Dino, Jana, Elena Vives o Jacinto Sifó.

Circarte comptarà així amb un variat programa amb companyies procedents d'Alacant, València, Castelló, País Basc, Madrid, Catalunya, Andalusia, Cantàbria, Galícia, Argentina, Itàlia o Suècia. La programació completa del Festival es pot consultar en la seua pàgina web www.circarte.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento