Comunitat Valenciana

L'aparcament de Ciutat Bruges reobrirà "abans de les compres de Nadal"

  • El nou recinte disposarà de més de 300 places de rotació, segons Giuseppe Grezzi.
  • Entre altres avanços, comptarà amb 40 punts de càrrega per a vehicles elèctrics.
Joan Ribó y Giuseppe Grezzi en las oficinas de obra del parking de Brujas
Joan Ribó y Giuseppe Grezzi en las oficinas de obra del parking de Brujas
EUROPA PRESS
Joan Ribó y Giuseppe Grezzi en las oficinas de obra del parking de Brujas

El pàrquing de la plaça Ciutat de Bruges reobrirà "abans de les compres de Nadal", ja que en aqueixes dates s'incrementa l'arribada d'usuaris per a comprar en el Mercat Central, que està pròxim a l'aparcament, i comptarà amb més de 300 places de rotació, al que es dedicarà "fonamentalment".

Així ho ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible en l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, que ha visitat aquest dimarts les obres del pàrquing juntament amb l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó.

Grezzi ha assenyalat que el "compromís" de l'Ajuntament era reobrir el pàrquing "abans de les compres de Nadal" davant l'increment de ciutadans que acudiran a realitzar les compres en el Mercat Central, però ha assenyalat que "tot" el que puga avançar-se la reobertura "benvingut siga".

"Per a aqueixes dates el pàrquing estarà, fins i tot una mica abans. El compromís és aqueix, el volem complir i el complirem", ha apuntat l'edil, qui ha ressaltat que l'aparcament serà "fonamentalment" de rotació i comptarà amb més de 300 places per a aquest aspecte.

Càrrega per a vehicles elèctrics

Així mateix, ha sostingut que comptarà amb "molts avanços" en l'estructura, amb 40 punts de càrrega per a vehicles elèctrics, la zona de repartiment d'última milla per a bicicletes elèctriques, amb aparcament per a bicicletes i motos, i amb la primera planta dedicada a "labors comercials", amb més de 400 metres quadrats per a càrrega i descàrrega del Mercat Central i els comerciants del centre.

Les obres de l'aparcament estan "bastant avançades", perquè el més "delicat" per a realitzar era la rampa, que ja està acabada. "Ara s'està formigonant la llosa superficial de la rampa, que està avançat, i des de la cinquena planta està avançat tot l'encofrat, les instal·lacions que s'han de posar i s'està pintant ja. Va bastant bé l'obra", ha destacat Grezzi.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento