Comunitat Valenciana

La Pirotècnia Ricasa dispararà a Sueca el major piromusical d'Europa

  • L’espectacle està programat per al pròxim 15 de setembre a les 23 hores en l’estadi Antonio Puchades.
Festival piromusical de Sueca
Festival piromusical de Sueca
ORGANIZACIÓN
Festival piromusical de Sueca

La XVIII edició del piromusical de Sueca (València) suposarà el major espectacle piromusical "mai disparat a Europa", ja que comptarà amb un "gran desplegament" artístic, combinant "elements tecnològics i efectes especials", i el tret d'un total de 1.300 quilograms de pirotècnia.

Així ho ha explicat el màxim responsable de la Pirotècnia Ricasa, Ricardo Caballer, que s'encarregarà de disparar el piromusical de Sueca. L'espectacle començarà a les 23 hores del pròxim 15 de setembre en l'estadi Antonio Puchades i l'obertura de portes es realitzarà a les 18 h., segons ha indicat el consistori en un comunicat.

Caballer ha ressaltat que per a aquesta edició estan preparant un "gran desplegament" artístic, que combina "elements tecnològics i efectes especials", i que dispararan un total de 1.300 quilograms de pirotècnia expressament fabricada en les instal·lacions d'Olocau (València) que crearà "la major exhibició d'efectes pirotècnics d'última generació".

El piromusical, d'uns 30 minuts de durada, es dividirà en dues parts diferenciades. La primera, de 21 minuts, combinarà músiques de ball, de rock, de bandes sonores de pel·lícules i acabarà amb un "apoteòsic" final; mentre que la segona part, de nou minuts, estarà dedicada a la música que va fer ballar a tota una generació en els anys 90, per la qual cosa comptaran amb "la millor música dels anys 90", barrejada i produïda pels millors djs expressament per a aquest piromusical. Tot açò coordinat per Víctor Pérez i amb els efectes especials i el làser xou de l'empresa valenciana VFV.

Quasi 13.000 ordres de tret

Per a aquests 30 minuts de pirotècnia, música i xou d'efectes, Ricardo Caballer i el seu equip han preparat un desplegament "mai realitzat a Europa" en esdeveniments de pirotècnia, ja que tindran 21 ordinadors sincronitzats de tret simultani digital, que donaran quasi 13.000 ordres de tret als 880 mòduls de trets.

Els organitzadors han preparat previ al tret del piromusical, en un homenatge als artistes i djs dels 90, un espectacle musical amb l'actuació de diversos reconeguts djs com Djs Ansthef (Sueca); Javi & Rafa els bessons (Puzzle); Jose Coll (Remember The Music, Arabesco i Evento); Jose Conca (Chocolate); Vicente Ferrer (Bananas Maxi Disc); Víctor Pérez (The Face); i de diversos artistes convidats com Dj Space, Double Vision, Jerry Daley, Just Luis, Kryss, New Limit i Sonia Madoc.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento