Comunitat Valenciana

Tavernes de la Valldigna celebra aquesta setmana el I Mediterránea Festival

  • Izal, Dorian, Beret o La M.O.D.A seran algunes de les bandes que actuaran del 23 al 25 d’agost.
  • A més de l’escenari principal hi haurà una gran arpa amb cabina DJ i zona gastronòmica amb Food Trucks.
MEDITERRÁNEA FESTIVAL
MEDITERRÁNEA FESTIVAL
MEDITARRÁNEA FESTIVAL
MEDITERRÁNEA FESTIVAL

La platja de Tavernes de la Valldigna (València) serà l’"epicentre" de l’indie-rock nacional amb la primera edició del Mediterránea Festival, que comptarà amb "el millor" d'aquest estil musical, amb artistes com Izal, Dorian, Beret o La M.O.D.A., i per al qual ja s'ha iniciat el muntatge de les instal·lacions.

Per a aquesta primera edició, que se celebrarà del 23 al 25 d'agost, el festival comptarà amb un escenari principal i una gran carpa amb escenari i cabina DJ, per on també passaran grans artistes i influencers, a més d'una gran zona gastronòmica amb varietat de Food Trucks.

Programació

El cartell estarà format "pel millor" de l’indie-rock nacional, amb Izal, Dorian, Sidonie, Beret, La M.O.D.A., La Habitación Roja, Rulo i la Contrabanda, Varry Brava, Carmen Boza, Rufus T. Firefly, Despistados, Dinero, Juancho Marqués, Nikone, Sexy Zebras, Bombai i EL Niño de la Hipoteca. També estaran The Tripletz, Space Elephants, Brisa Fenoy, Ñekü, Nixon, Lara Taylor & Mystic Dj, Lorena Castell Dj Set, Bitches Deejays, Embusteros, Jorge Leon, Plan B i una "gran selecció" de Dj's.

El recinte de Mediterrània Festival se situarà en la Platja de Tavernes de la Valldigna, en una gran esplanada amb gespa que es troba en "perfecte estat" per a rebre als més de 7.000 festivalers que han comprat ja la seua entrada. A més està a només 100 metres de la platja, la qual cosa li dóna un "gran valor afegit" en poder gaudir de la millor música en directe i de diferents activitats al costat del mar.

El recinte disposa d'una gran zona d'acampada amb capacitat per a 5.000 persones, on es desenvoluparan activitats i concerts exclusius, i que es troba al costat del propi recinte, pel que és una "gran comoditat" per als assistents el poder accedir directament des d'aquesta al recinte de concerts.

Tavernes de la Valldigna

La platja de Tavernes de la Valldigna es troba situada al sud de la província de València, en un entorn natural de la comarca de La Safor. A més Tavernes de la Valldigna té molt bona comunicació tant per carretera AP-7, N-322 o bé per tren de rodalies o autobús des de València o Gandia.

Els horaris d'obertura seran tots els dies a les 17 hores i tancament a les 05.30. Les entrades anticipades estan a la venda a través de la pròpia web del festival, tant els abonaments per als tres dies com les entrades de dia, i també es podran adquirir en les taquilles del recinte.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento