Comunitat Valenciana

L'oficina de Daddy Yankee confirma que l'artista va ser víctima d'un robatori en València

  • El valor del sostret a l'hotel on s'allotjava ascendeix a 2 milions d'euros i la Policia ja ha començat una investigació.
  • Un presumpte lladre es va fer passar per l'artista, va demanar que li obriren la caixa forta i va robar joies i diners.
Roban a Daddy Yankee dos millones de euros en joyas en Valencia
Roban a Daddy Yankee dos millones de euros en joyas en Valencia
EP
Roban a Daddy Yankee dos millones de euros en joyas en Valencia

L'oficina de premsa del cantant porto-riqueny Daddy Yankee ha confirmat aquest dijous que l'artista ha sigut víctima d'un robatori mentre estava fóra de l'hotel de València on s'allotjava recentment.

Així ho ha explicat l'empresa que gestiona les relacions públiques i la comunicació de l'intèrpret considerat com el "rei del reggaeton"en un tuit que el propi cantant ha compartit en el seu perfil en la mateixa xarxa social.

Segons la seua oficina, "ja ha sigut contractada una signatura d'advocats" i assenyala que no es donaran més declaracions "per a no entorpir de cap manera la investigació".

El cantant Daddy Yankee, segons ha publicat aquest dijous el diari Las Provincias, va denunciar dimarts passat el robatori de joies que guardava en la caixa forta de la seua habitació en un hotel de València i diners que també tenia en aquestes dependències. El valor del sostret ascendeix a dos milions d'euros.

D'acord amb aquesta informació, un presumpte lladre es va fer passar per l'artista en l'hotel, va demanar que li obriren la caixa forta i va robar diamants, joies i 2.500 dòlars.

El cantant porto-riqueny va actuar el 5 d'agost en el Festival Escena Gandia. El dimarts passat a la nit va denunciar el robatori de diverses joies i diamants que guardava en la caixa forta de l'habitació del seu hotel, d'on una persona es va portar el material sense deixar petjades ni alçar sospites i després d'eludir les mesures de seguretat.

Investigació

Avisada la Policia, els agents van realitzar les primeres indagacions i es van centrar a visionar els enregistraments de les càmeres de seguretat per a identificar a totes les persones que hagueren entrat en les habitacions.

Els policies del Grup de Robatoris de la Brigada Provincial van prendre declaració a diversos empleats de l'hotel, al cantant i a dos dels seus acompanyants. Així mateix, un equip de la Científica es va desplaçar per a tractar d'aconseguir petjades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento