Comunitat Valenciana

Ábalos apel·la al "diàleg" per a resoldre el conflicte dels taxistes

  • Ha signat amb Puig el conveni per a l'aplicació del Pla d'Habitatge Estatal de la Comunitat Valenciana.
  • Afirma que el govern s'ha traçat "un full de ruta basat en el diàleg, a escoltar i a atendre".
  • Es tracta d'actuar davant "un problema heretat d'anys de no afrontar unes situació de desequilibri".
Ábalos apuesta por el diálogo para solucionar conflicto taxi
Ábalos apuesta por el diálogo para solucionar conflicto taxi
EP
Ábalos apuesta por el diálogo para solucionar conflicto taxi

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha apel·lat aquest dimecres al "diàleg" per a aconseguir "una solució equilibrada" en el conflicte dels taxistes i ha afirmat que el govern s'ha traçat "un full de ruta basat en el diàleg, a escoltar i a atendre" per a aconseguir una eixida en la qual "tots puguen conviure en el transport urbà".

"Estem amb les comunitats autònomes, amb els representants del taxi a nivell nacional i amb els representants de les VTC" ha dit Ábalos que ha indicat que es tracta d'actuar davant "un problema heretat d'anys de no afrontar unes situació de desequilibri que viu el sector". Ha agregat que el Govern "li preocupa enormement la convivència" i ha instat a mantenir-la així com a respectar les normes.

El titular de Foment, que s'ha pronunciat d'aquesta manera després de signar amb el president de la Generalitat Valenciana, XimoPuig, el conveni per a l'aplicació del Pla d'Habitatge Estatal de la Comunitat Valenciana, té previst reunir-se aquesta vesprada amb representants de les comunitats autònomes per a "escoltar la seua opinió" en el citat conflicte.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento