Comunitat Valenciana

Detingut un home amb 56 grams de la denominada 'droga de l'alta societat'

  • Els agents van sospitar del conductor d’un tot terreny en el port de Dènia quan anava a embarcar cap a Eivissa.
  • És una substància sintètica enquadrada dins de les metamfetamines i s'anomena així pel seu elevat cost.
  • Es considera que és un potent estimulant del sistema nerviós i en els últims anys s'ha incrementat el seu consum.
Imagen de la Policía Nacional de la droga tucibi, también conocida como la 'droga de la élite'.
Imagen de la Policía Nacional de la droga tucibi, también conocida como la 'droga de la élite'.
POLICÍA NACIONAL
Imagen de la Policía Nacional de la droga tucibi, también conocida como la 'droga de la élite'.

La Guàrdia Civil ha detingut en el port de Dènia (Alacant) a un home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, ja que se li van intervenir 56 grams de la denominada cocaïna russa o "droga de l'alta societat" pel seu elevat preu.

El detingut, de 31 anys i nacionalitat espanyola, pretenia embarcar en el ferri amb destinació a Eivissa amb la quantitat de 56 grams de la droga 2-CB (TUCIBI per les seues sigles en anglés), amagada a l'interior del seu vehicle, han informat fonts de la Guàrdia Civil.

Juntament amb l'Àrea Fiscal de la Guàrdia Civil de Xàbia, els agents es van confiscar en el port de Dènia de 56 grams de TUCIBI durant un control sobre les persones i vehicles que estaven embarcant amb rumb a la illa d'Eivissa sobre les set del matí.

En una inspecció, el conductor d'un tot terreny va alçar les sospites dels agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil de Calp i, després del registre del vehicle, li van confiscar 56 grams de TUCIBI, 2,69 grams de cocaïna, un gram de marihuana, una gominola que semblava estar impregnada d'algun tipus de substància estupefaent i uns 7.000 euros en efectiu.

El TUCIBI, adaptació a l'espanyol de les sigles angleses 2C-B, és una droga sintètica enquadrada dins de les metamfetamines. Pel seu color i efectes també s’anomena cocaïna rosa, Venus, Erox, Nexus, MFT o fins i tot "droga de l'alta societat" pel seu elevat cost. Es considera que és un potent estimulant del sistema nerviós i en els últims anys s'ha incrementat el seu consum, han indicat les fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento