Comunitat Valenciana

Detingut un jove de 26 anys després de perforar-li el timpà a la seua dona d'una galtada davant dels seus quatre fills

  • Agents de la Policia Nacional han detingut un jove de 26 anys a Torrent (València) després de presumptament perforar-li el timpà d'una galtada a la seua dona en presència dels seus quatre fills. El matrimoni portava diversos mesos convivint a pesar que hi havia un orde d'allunyament en vigor.

Els fets van ocórrer sobre les quatre de la vesprada, quan els agents van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili de Torrent, on pel que sembla s'estava produint una forta discussió familiar, han informat les forces de seguretat en un comunicat.

Els policies van acudir al domicili, on van trobar un home, una dona i quatre menors. Van esbrinar que, després d'una forta discussió, el sospitós presumptament va propinar una galtada a la seua dona, en presència dels seus quatre fills, que li va perforar el timpà. També van esbrinar que tenia un orde d'allunyament sobre ella i, pel que sembla, portaven convivint diversos mesos.

Els agents van detindre l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments i per trencament de mesura cautelar. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento