L'Ajuntament recolza per unanimitat el projecte del nou pavelló Arena

  • Els promotors del projecte, que tindrà capacitat per a 15.000 persones, esperen que puga ser inaugurat en 2022.
  • Es preveu que el futur pavelló puga acollir esdeveniments musicals, artístics i esportius.
Proyecto de construcción del Arena en València
Proyecto de construcción del Arena en València
CEDIDA

L'Ajuntament de València ha manifestat aquest dijous per unanimitat, en el ple ordinari de juliol, el seu suport al projecte per a construir en la ciutat un nou pavelló Arena multiusos presentat per l'empresari valencià Juan Roig.

La nova infraestructura es planteja, sota la fórmula de concessió demanial per un període de 50 anys, sobre una parcel·la de propietat municipal de 21.500 metres quadrats pròxima a L'Alqueria del Basket i al pavelló Font de Sant Luis.

Aquest suport s'ha fet efectiu després de tirar endavant en la sessió plenària la proposta conjunta d'Alcaldia i dels portaveus de tots els grups polítics amb representació en la corporació local -Compromís, PSPV i València en Comú, en l'equip de govern, i PP i Ciutadans, en l'oposició-. Aquest punt de l'ordre del dia s'ha aprovat sense debat, donat l'acord previ per a recolzar-ho com a proposta conjunta.

La iniciativa ha sorgit a partir de la moció que el primer edil, Joan Ribó, va anunciar la passada setmana que presentaria per a aconseguir i expressar el suport municipal "unànime" al projecte proposat per Roig, un espai que tindrà 15.000 localitats i 1.458 places d'aparcament subterrani. Es preveu que el futur pavelló puga acollir esdeveniments musicals, artístics i esportius i que puga ser inaugurat en 2022, segons els seus promotors.

Reunió de Roig amb Ribó

Aquest dijous a la vesprada, després de la sessió plenària, Roig i altres representants de la signatura mantindrà una trobada amb el primer edil i tots els portaveus municipals.

Licampa 1617, S.L., la societat patrimonial de Roig creada amb l'objectiu de promoure la construcció del nou pavelló, va presentar el dimecres de la passada setmana en el registre d'entrada de l'Ajuntament de València la documentació i el dossier del projecte amb la finalitat de que, si l'Alcaldia així ho considerava, fora presentat al ple per a aconseguir el suport del consistori.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento