Comunitat Valenciana

Alumnes d'ESAT copen els premis Student Game Contest

  • Ho han aconseguit amb videojocs protagonitzats per déus i planetes en guerra.
  • El primer premi, dotat de 1.100 euros, ha sigut per a Monogolf de l'equip Tesalia.
  • Estan organitzats per Les Naus i la Delegació de València de l'Associació d'Estudiants de Videojocs (AEV).
Imatge d'un dels videojocs premiats
Imatge d'un dels videojocs premiats
ESAT
Imatge d'un dels videojocs premiats

Els projectes de videojocs de l'Escola Superior d'Art i Tecnologia (ESAT) de València han copat cinc dels vuit premis de l'Student Game Contest, certamen organitzat per Les Naus i la Delegació de València de l'Associació d'Estudiants de Videojocs (AEV). Els joves han sigut guardonats amb creacions sobre la supervivència de planetes, la persecució entre els déus de la cervesa i la dansa per a donar caça a la divinitat del vi i un 'reality show' dels déus dels panteons.

El primer premi, dotat de 1.100 euros, ha sigut per a Monogolf de l'equip Tesalia creador d'un joc mini golf minimalista de menys de 20 mb i gratuït al que es pot jugar offline que també ha guanyat la menció al millor disseny. El segon premi, amb una dotació de 600 euros, ha sigut per a 'Fuel Renegades', de l'equip Modular Souls i el tercer, per al videojoc 'RIP IT' que va obtindre 300 euros, aquests dos últims d'ESAT.

La Menció a Millor Tecnologia ha recaigut també en 'Fuel Renegades' en la qual sis pilots de sis naus lluiten per la supervivència de sis planetes i en el joc tot depèn de la perícia i l'habilitat dels corredors que s'enfronten a una trepidant carrera on només pot haver-hi un guanyador.

'Beer em up', també una creació d'alumnes de l'escola, ha obtingut dos mencions al millor So i a la millor Direcció artística. En aquest videojoc, Duffer i Ambre, Déus de la Cervesa i la Dansa, respectivament, es veuran embolicats en una vertiginosa persecució quan hagen de donar caça a Raisin, Déu del vi, qui en un acte de supèrbia i enveja, ha robat El Barril Sagrat que és el que proveïx de cervesa a tota l'Illa de Maltisa.

'Gamble of Gods' ha obtingut el premi a la millor Narrativa amb un inesperat 'reality show' on cada any, els déus de tots els panteons organitzen un concurs de supervivència on un mortal ordinari tindrà l'ocasió d'alçar-se com un heroi. "Prepara't per a creuar la piràmide de Kalub II mentre els Déus Anubis i Bastet relaten les teues aventures a l'audiència!", explica.

Futur d'un sector "en plena expansió"

L'objectiu dels organitzadors del concurs és impulsar el desenvolupament de videojocs en joves estudiants de la Comunitat Valenciana que, segons l'organització del concurs, són el futur d'un sector en plena expansió que factura mes que el cinema i la música junts i que genera ocupacions sostenibles basades en la innovació tecnològica i cultural.

L'Student Game Contest ha entregat els premis de la seua segona edició, en la qual han participat un total de 16 videojocs. Es tracta d'un concurs organitzat per l'Associació d'Estudiants de Videojocs (AEV) en col·laboració amb Les Naus (Ajuntament de València) amb l'objectiu d'impulsar el desenvolupament de videojocs entre els joves estudiants de la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento