Comunitat Valenciana

El PPCV assenyala que el suport de Cospedal a Casado és a títol individual i no de tota la seua candidatura

  • La sotssecretària general del PPCV, Elena Bastidas, ha assenyalat aquest dilluns que l'adhesió de María Dolores de Cospedal a la candidatura de Pablo Casado és "amb caràcter individual" i no significa que amb "caràcter col·lectiu" els que van acompanyar a la secretària general del PP i exministra de Defensa en la primera etapa "vagen 'manu militare' a recolzar sense fissures qualsevol dels candidats".
Elena Bastidas
Elena Bastidas
PPCV
Elena Bastidas

De fet, Bastidas, en roda de premsa acompanyada del sotssecretari de Comunicació, Jaume Bronchud, per a realitzar una anàlisi del curs polític, ha recordat que altres persones "importants, de referència" de la candidatura de Cospedal, com Alicia Sánchez Camacho, ha mostrat el seu suport a Soraya Sáez de Santamaría.

En qualsevol cas, ha insistit que el PPCV, tal com va assenyalar la seua presidenta Isabel Bonig, advoca per "una candidatura d'unitat entorn a la persona que ha obtingut el major suport en la primera volta". A més, ha recordat que aquest cap de setmana les dos candidatures han estat a la Comunitat Valenciana i Bonig les ha acompanyat.

En eixe sentit, ha recalcat que els populars valencians treballaran per aconseguir eixa candidatura d'unitat i ha insistit que si qualsevol persona amb càrrec orgànic o institucional es posiciona a favor d'alguna de les dos candidatures serà "sempre" a títol individual i no com a

PPCV.

Bastidas ha assenyalat, davant la possibilitat que no s'acorde eixa candidatura única, que en política 24 hores és "una eternitat" i que hi ha temps fins a dissabte que ve perquè es puga aconseguir. En qualsevol cas, ha apuntat que "gens indica" que la postura del PPCV a favor d'una llista unitària "vaja a canviar".

Per la seua banda, Bronchud ha destacat que aquest procés serveix per a "defendre la màxima de la llibertat en tota l'estructura del partit" com ja va defendre Bonig en l'anterior congrés nacional i aquesta capacitat de triar és "un pas molt important per a aquest partit".

No obstant açò, ha advertit que una vegada els compromisaris hagen triat la persona que lidere el partit "el que cal fer és treballar des de la unitat i la responsabilitat" a partir del dia 22 perquè "quedarà poc menys d'un any per a retornar la confiança a una majoria de valencians i recuperar les institucions" en les pròximes eleccions autonòmiques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento