Tres detinguts per agredir-se amb una botella trencada a València, un d'ells encara ingressat
Tres detinguts per agredir-se amb una botella trencada a València, un d'ells encara ingressat JEFATUAR SUPERIOR POLICÍA COMUNITAT VALENCIANA

El 091 va rebre l'avís d'una baralla entre tres persones en un carrer de Trànsits. Els policies els van trobar en el sòl mentre es queixaven de diverses ferides, amb sang en el cos i en el sòl, per la qual cosa van sol·licitar la presència dels servicis sanitaris.

Després de les perquisicions, els investigadors van esbrinar que els tres havien discutit la nit anterior perquè un no parava de demanar-li als altres dos tabac i cervesa, fins que van decidir no donar-li més.

Ja dijous, mentre dos es trobaven asseguts en un parc on solen aparcar cotxes, l'altre va iniciar una altra discussió relacionada amb el de la nit anterior i els va propinar diversos colps amb una botelleta de cervesa.

En trencar-se la botella, cadascun va agafar un tros de cristall i suposadament van començar a agredir-se entre ells. Un també li va propinar un mos a un altre en el braç.

Finalment, els sanitaris els van assistir en el lloc i els van traslladar a un hospital de València, on un roman ingressat. Els tres, d'origen marroquí i maurità, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de lesions.

Consulta aquí más noticias de València.