Comunitat Valenciana

Puig assegura que ha demanat al Govern que agilitze "al màxim" la connexió Castelló-Alacant del Corredor

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat aquest divendres que ha demanat al nou Govern que agilitze "al màxim" la connexió Castelló-Alacant del Corredor Mediterrani, doncs "és important que l'alta velocitat cusa la Comunitat Valenciana".
ACTE DE PRESENTACIÓ DEL MOVIMENT VULL CORREDOR A CASTELLÓ
ACTE DE PRESENTACIÓ DEL MOVIMENT VULL CORREDOR A CASTELLÓ
EUROPA PRESS
ACTE DE PRESENTACIÓ DEL MOVIMENT VULL CORREDOR A CASTELLÓ

Puig s'ha manifestat així durant la seua visita a l'autobús del moviment 'Vull Corredor' que ha arribat al Grau de Castelló i que, promogut per l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), ha qualificat de "gran iniciativa".

Una iniciativa que "va molt més allà d'una comunitat autònoma o d'un sector determinat, perquè és evident que el Corredor Mediterrani és fonamental per a la societat espanyola".

En aquest sentit, ha recordat que "si per ací transcorre més del 50 per cent de les mercaderies, és obvi que és una qüestió en la qual la competitivitat de les empreses i, per tant, l'ocupació que es pot crear és extraordinàriament valorable per al conjunt d'Espanya".

El cap del Consell ha subratllat que el Corredor és un dels "grans eixos europeus", en el qual es porta treballant des de diversos àmbits des de fa molt temps. "El Comité de les Regions ha recolzat una iniciativa nostra per a enfortir el Corredor perquè no es tracta només que facen els trams espanyols, sinó també els que van a continuació, entre ells els francesos", ha afegit.

Puig ha destacat la "sensibilitat" del Govern d'Espanya en aquests moments i, segons ha apuntat, és "evident" que el ministre José Luis Ábalos "és una persona coneixedora d'aquesta situació, de la necessitat del Corredor". A més, ha indicat que "per a nosaltres ha sigut una gran satisfacció que hàgem pogut participar en el nomenament de la persona que, a partir d'ara, va a pilotar el seguiment del Corredor a Espanya".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento