Comunitat Valenciana

Una dona reconeix haver lligat la seua filla amb una cadena a una finestra en patir un arravatament pel seu comportament

  • Una dona ha reconegut aquest dimarts en l'Audiència de Castelló haver lligat la seua filla amb una cadena a la reixa de ferro d'una finestra després de patir un arravatament a causa de l'actitud i comportament que presentava el seu la menor, tals com furtar, no anar a l'institut o escapar-se de casa a les nits.
JUÍ EN L'AUDIÈNCIA PROVINCIAL
JUÍ EN L'AUDIÈNCIA PROVINCIAL
EUROPA PRESS
JUÍ EN L'AUDIÈNCIA PROVINCIAL

Així, en el juí que s'ha celebrat en la secció primera de l'Audiència Provincial, la dona ha sigut condemnada en sentència 'in voce' a un any i mig de presó després d'aconseguir un escrit de conformitat la fiscal i la defensa, encara que ha sigut suspesa l'execució de la pena per un període de tres anys, temps en el qual l'acusada no haurà de delinquir i haurà d'estar a disposició del tribunal per a informar sobre qualsevol canvi de domicili.

La sentència condemna la dona per un delicte de detenció il·legal amb la circumstància atenuant molt qualificada d'arravatament. Els fets es van produir el 19 de setembre de 2017, quan la processada va lligar amb una cadena la seua filla -de 15 anys, segons el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana-, subjectant-la d'una banda a un turmell i en l'altre extrem a la reixa de ferro de la finestra de la seua habitació, en el seu domicili de Castelló.

D'aquesta forma, va impedir la seua llibertat ambulatòria, fins que l'endemà passat la xica va trobar un telèfon mòbil sense targeta amb el qual va poder cridar emergències i es van personar en el seu domicili la Policia i els bombers per a alliberar-la.

L'acusada va actuar d'aquesta forma després de patir un arravatament a causa del desbordament psicològic patit per l'actitud i comportaments de "risc" que vé presentant la seua filla, tals com furtar, no anar a l'institut o escapar-se de casa a les nits.

En principi, el ministeri públic sol·licitava per a l'acusada una pena de presó de quatre anys i sis mesos, encara que, després d'arribar a un acord amb la defensa, ha sigut condemnada a un any i mig de presó, mesura que queda suspesa si compleix amb els condicionants establits pel tribunal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento