Comunitat Valenciana

El conductor que va atropellar mortalment un ciclista a Biar, en llibertat i investigat per homicidi imprudent

  • El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 3 de Villena (Alacant) ha acordat la llibertat del conductor detingut per atropellar mortalment un ciclista que circulava amb el seu fill menor per la carretera que uneix eixa localitat amb Biar el diumenge a la nit, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.
La CV-799 que uneix les localitats de Biar i Viilena on va ocórrer el succés
La CV-799 que uneix les localitats de Biar i Viilena on va ocórrer el succés
GOOGLE MAPS/EUROPA PRESS
La CV-799 que uneix les localitats de Biar i Viilena on va ocórrer el succés

El jutge, que imputa el conductor els delictes d'homicidi per imprudència, omissió del deure socors i un delicte contra la seguretat vial, li ha retirat de manera cautelar el permís de conduir vehicles a motor. Segons la informació de la Guàrdia Civil, el conductor es va donar a la fuga i finalment va ser detingut unes hores després, moment en el qual va donar positiu per alcoholèmia i drogues.

L'investigat va passar aquest dilluns a disposició del jutjat instructor. Al final de la seua declaració, el fiscal no va sol·licitar presó per al detingut. El jutge, de conformitat amb el criteri del ministeri públic, va acordar la llibertat amb mesures cautelars, segons el TSJCV.

L'instructor està en espera de rebre l'atestat de la Guàrdia Civil sobre la reconstrucció de l'accident, que va tindre lloc a les 22.00 hores del diumenge, per a determinar la influència en el mateix d'elements com la velocitat, la visibilitat de la via, la influència dels tòxics que podria haver consumit el conductor així com els elements d'autoprotecció (casc, elements reflectors...) que portaven el ciclista mort i el seu fill, ferit en el sinistre.

El presumpte autor dels fets va ser detingut sobre les 1.30 hores del dilluns a Villena. El sinistre es va produir sobre les 22.00 hores del diumenge en el quilòmetre 3 de la CV-799 quan es va rebre un avís en el qual s'alertava d'un accident entre un cotxe i una bicicleta en la carretera de Villena a Biar.

Segons va informar el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), fins al lloc dels fets es va mobilitzar una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l'equip mèdic del qual va confirmar la defunció d'un home de 40 anys i va assistir un xiquet de 8 anys per contusions, sense necessitat de ser traslladat a centre sanitari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento