Comunitat Valenciana

Detingut un home a València després d'agredir la seua dona, amenaçar amb tirar pel balcó els fills i tirar-los de casa

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte d'Exposició de València un home de 56 anys després de, presumptament, agredir la seua dona, amenaçar-la amb tirar els seus tres fills pel balcó i deixar-los a tots en el carrer sense menjar.
Control, policia, agents, policies
Control, policia, agents, policies
POLICÍA NACIONAL JEFATURA COMUNITAT VALENCIANA
Control, policia, agents, policies

Els fets van ocórrer aquest passat dissabte, sobre les cinc de la vesprada, quan els efectius que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili on un home suposadament havia agredit la seua dona i amenaçat amb tirar tres menors pel balcó, han informat les forces de seguretat en un comunicat.

Els policies van acudir a la vivenda i van trobar un home, una dona i tres menors, tots ells en estat de nerviosisme. Els agents van esbrinar que tant la dona com els xiquets havien passat diverses hores en el carrer sense poder menjar, ja que l'home els havia tirat després d'agredir la seua dona. Una vegada que els va deixar tornar a la vivenda, va amenaçar la dona amb que si li denunciava li volaria el cap.

Dels tres menors, només la xiqueta de quatre anys és filla de tots dos. Els altres dos són d'una relació anterior que havia mantingut la dona i l'ara detingut, pel que sembla, els insultava cada vegada que anaven a la seua casa. Fins i tot, els deixava sense menjar en algunes ocasions.

La dona i els menors van haver de ser atesos en el lloc per una forta crisi d'ansietat. L'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

Posteriorment, se li van intervenir diverses armes en el domicili, entre les quals es trobava dos pistoles de balins, dos cananes -un tipus de cinturó per a guardar bales- i una ballesta. L'home, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento