Comunitat Valenciana

Detingut un conductor embriac que va fugir per l'atropellament mortal d'un home i el seu fill a Biar (Alacant)

  • Un home de 40 anys ha mort i el seu fill de 8 ha resultat ferit amb contusions després de ser atropellats quan anaven amb bicicleta pel voral dret de la carretera que uneix Villena amb Biar (Alacant) per un conductor que va fugir i que finalment ha sigut detingut. En el moment de la detenció va donar positiu per alcoholèmia i drogues.
Imatge d'arxiu d'una SAMU
Imatge d'arxiu d'una SAMU
CICU
Imatge d'arxiu d'una SAMU

L'atropellament es va produir sobre les 22.00 hores d'ahir diumenge i el conductor del vehicle va ser detingut aquesta passada matinada entorn de les 01.30 hores a Villena, segons ha indicat fonts de la Comandància de la Guàrdia Civil a Europa Press. En el moment de la detenció, va donar positiu per alcoholèmia i per cocaïna.

Al detingut se li imputen els delictes d'homicidi per imprudència, omissió del deure socórrec i contra la seguretat vial per alcoholèmia i drogues, encara que les proves es van practicar diverses hores després de l'accident. El conductor passarà a disposició judicial al llarg de demà dimarts.

El sinistre es va produir sobre les 22.00 hores d'aquest diumenge en el quilòmetre 3 de la CV-799 quan es va rebre un avís en el qual s'alertava d'un accident entre un cotxe i una bicicleta en la carretera de Villena a Biar.

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), fins al lloc dels fets es va mobilitzar una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l'equip mèdic del qual va confirmar la defunció d'un home de 40 anys i va assistir un xiquet de 8 anys per contusions sense necessitat de ser traslladat a centre sanitari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento