Comunitat Valenciana

Carlos Prades, nou president de la Federació Valenciana d'Empresaris del Transport

  • L'Assemblea Extraordinària de la Federació Valenciana d'Empresaris del Transport (FVET) ha triat Carlos Prades com a nou president, en substitució de Francisco Corell, qui s'ha acomiadat després de 20 anys en el càrrec.

En la seua primera intervenció com a president, Prades ha demanat la col·laboració de tots perquè aquest és el projecte "de tots els associats" i ha assegurat que el càrrec "és una gran satisfacció però també una gran responsabilitat", ha informat la FVET en un comunicat.

"És inqüestionable que hi ha un gran treball realitzat en els últims, sempre amb el benefici del sector com a meta i açò és el que ha de motivar-nos perquè seguisca sent així però també per a desenvolupar noves iniciatives", ha manifestat el nou president.

Respecte als eixos d'aquesta etapa, ha citat la necessitat de "potenciar les capacitats, estudiar la possibilitat de donar més serveis als associats, ajudar les empreses i revisar-nos internament qüestionant-nos tot per a millorar-ho".

Per la seua banda, el president ixent, ha agraït a tots la col·laboració prestada en tot aquest temps i ha desitjat a la nova junta "el millor" demanant el "màxim suport" per part de tots els associats.

Carlos Prades és el president de l'Associació d'empreses de Logistica i Transport de Contenidors del Port de València (ELTC) i la seua candidatura ha estat avalada per totes les associacions que formen la Federació. És director de Grupo Torres, empresa dedicada al transport de contenidors a l'àmbit nacional i està vinculat a l'activitat del transport des de fa 25 anys.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento