Comunitat Valenciana

Uns 3.500 militants de la província de València podran votar aquest dijous el pròxim president del PP

  • Quasi 3.500 militants del Partit Popular de la província de València (PPVAL) podran exercir aquest dijous el seu dret a vot en una jornada "històrica" per a triar el pròxim president del PP en el XIX Congrés Nacional que tindrà lloc a Madrid del 20 al 21 de juliol.

D'aquesta manera, la província de València es converteix en una de les circumscripcions d'Espanya amb major nombre d'inscrits cridats a les urnes, segons ha informat la formació en un comunicat en el qual assenyala que l'horari per a votar serà de 09.30 a 20.30 hores, en les diferents seus del Partit Popular que estiguen assignades per a açò en tota la província.

Així mateix, els militants dels 266 municipis de la província comptaran amb un total de 81 punts de votació on es col·locaran tres urnes, una per a triar el candidat, una altra per a votar al compromissari i una altra de NNGG.

D'aquesta manera, del total de 3.200 compromissaris que el PP té tota Espanya entre membres electes, membres nats i Noves Generacions, 144 corresponen a les diferents comarques de la província de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento