Comunitat Valenciana

Detingut un home per abusar d'una xica en una discoteca de València i agredir un policia que li escorcollava

  • La Policia Nacional ha detingut a València un jove de 23 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals ja que suposadament va agarrar de la natja i va tocar els pits a una xica en un local de festa del districte de Patraix i posteriorment va agredir un agent quan li escorcollava, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.
Control, policia, agents, policies
Control, policia, agents, policies
POLICÍA NACIONAL JEFATURA COMUNITAT VALENCIANA
Control, policia, agents, policies

Els fets es van produir a la una i mitja de la vesprada del passat diumenge, quan el 091 va rebre l'avís que hi havia un home colpejant els vehicles que trobava al seu pas pel carrer Sant Vicent Màrtir.

Els policies van trobar un grup de persones discutint "acaloradament", per la qual cosa els van separar perquè no arribaren a més. Un d'ells portava entre els pantalons i cinturó un spray de defensa que va ser intervingut.

Després de les perquisicions, els investigadors van esbrinar que, quan tots estaven en l'interior d'una discoteca, el jove que portava l'spray es va acostar a una xica sense dir paraula i presumptament li va agarrar la natja fins a continuar pels pits. Ella li va recriminar aquesta acció i va avisar els efectius de seguretat, que ho van expulsar del local.

Pel que sembla, una vegada fora, el sospitós va començar a donar colps als vehicles i açò va motivar la telefonada a la Policia. Una vegada identificat, el jove va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual.

Ja en dependències policials, el detingut presumptament es va encarar als agents que li escorcollaven i li va propinar una forta patada a un que va resultar lesionat en la cama. Per tant, també se li imputa un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat. L'arrestat, d'origen colombià i sense antecedents, ja ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento