Comunitat Valenciana

Oltra veu "eficiència" en limitar les propostes en el Debat de Política General: "No es constreny la llibertat de ningú"

  • La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha considerat que la proposta firmada per PSPV, Compromís, Podem i Ciutadans per a reformar el reglament i limitar a 12 les propostes de resolució que cada grup pot presentar per al Debat de Política General pretén ser més "eficient" i "organitzar" perquè "el que puga posar en un paper no ho pose en 300".
Mónica Oltra EN IMATGE D'ARXIU
Mónica Oltra EN IMATGE D'ARXIU
GVA
Mónica Oltra EN IMATGE D'ARXIU

A més, ha subratllat que aquesta iniciativa no "constreny la llibertat de ningú" com ha criticat la portaveu del PP en Les Corts, Isabel Bonig, qui ha considerat que l'únic fi d'aquesta iniciativa és "fer callar la tasca de l'oposició". "És la llei mordassa de Puig i Oltra amb el suport de Podem i, desgraciadament, de Ciutadans", ha apuntat Bonig.

Així ho ha indicat Oltra als mitjans de comunicació en els passadissos de les Corts on ha mostrat el seu "respecte" a aquesta decisió de la cambra autonòmica valenciana. "El govern sempre ha sigut molt respectuós amb les decisions de les Corts, per la separació poders", ha indicat.

No obstant açò, i insistida per les crítiques dels 'populars', ha considerat que "no és una qüestió de nombres, sinó de contingut". "Si es poden presentar 12 resolucions que les facen més llargues en lloc de presentar 100 de dos línies. Presenten una de 100 línies i així tot dins", ha assenyalat per a incidir que "és una qüestió de treballar un poc més" i redactar propostes "més llargues".

"Ací no es constreny el contingut, allò que s'organitza en tot cas és que el que puga posar en un paper no ho pose en 300. Siguem un poc eficients", ha postil·lat per a subratllar que en Les Corts tampoc "es constreny la llibertat de ningú".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento