Comunitat Valenciana

València viu la nit més càlida d'Espanya, on la mínima no ha baixat dels 22 graus

  • La nit més càlida d'Espanya s'ha registrat en les estacions de l'àrea metropolitana de València, on la mínima no ha baixat de 22ºC, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Encara que sol ser habitual a l'estiu que en l'àrea metropolitana de València la temperatura mínima més alta es registre en barris marítims o en el centre de la ciutat, aquesta nit la mínima més alta s'ha registrat en l'aeroport de València, a l'oest de l'àrea metropolitana, on l'observatori meteorològic ha marcat una mínima de 23,1ºC, han ressaltat des d'Aemet.

A açò ha contribuït l'abundant nuvolositat de tipus baix que ha cobert tot l'àrea metropolitana, però especialment l'oest d'aquest. L'aeroport ha tingut núvols baixos des de les 3.00 hores de la matinada. Eixa nuvolositat se'n va dissipant, però encara és visible en els cels valencians.

Per darrere de la mínima més alta que s'ha registrat en l'aeroport de València (23,1ºC), l'estació de Vivers de València ha marcat 22,9ºC, Sagunt (22.3ºC), la Universitat Politècnica de València (22,2ºC), Xàtiva (22ºC), Castelló (21,9ºC), Miramar (21,7ºC), Pego (21,5ºC) i Alacant (20,4ºC).

Segons Aemet, les tres primeres setmanes de juny van tindre una temperatura no molt alta, i això es va notar també en les mínimes nocturnes, però des del passat dia 22, quan la mínima a València va ser de 20,7ºC, les nits han sigut totes càlides o molt càlides en la ciutat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento