Comunitat Valenciana

El Palau de Congressos de València, triat millor recinte del món per segona vegada

  • El Palau de Congressos de València ha sigut triat, per segona vegada en la seua història, com el millor recinte del món per l'Associació Internacional de Palaus de Congressos (AIPC). Aquest guardó és ostentat en l'actualitat solament per 10 recintes a tot el món.
Palau de Congressos
Palau de Congressos
PALACIO DE CONGRESOS - Archivo
Palau de Congressos

Aquest guardó que l'AIPC concedeix des de fa 20 anys, és el major reconeixement d'àmbit internacional que pot rebre un recinte congressual i solament el tenen 10 seus a tot el món, entre ells el palau valencià, que ja el va obtindre en 2010, segons han indicat fonts de la regidoria de Desenvolupament Econòmic i Turisme.

El premi es va concedir en un una de gal·la celebrada a Londres, coincidint amb el Congrés Anual de l'AIPC, on el president d'aquesta associació, Aloysius Arlando, va concedir al Palau de Congressos de València el Premi al Millor Palau de Congressos del Món.

L'AIPC, que comprèn més de 185 centres congressuals d'uns 60 països distribuïts pels cinc continents, té com a fi donar suport i reconéixer l'excel·lència en la gestió de palaus de congressos. La importància d'aquest premi es basa en les opinions dels clients organitzadors d'esdeveniments, principalment congressos i convencions.

Després d'un procés de selecció, tabulat per l'empresa Ipsos, especialitzada en estudis d'investigació de mercat, es van analitzar 1.843 referències de clients, la qual cosa avala la credibilitat del guardó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento