Comunitat Valenciana

El PP demana la compareixença d'Alcaraz perquè aclarisca els "episodis de novel·la negra" en Transparència

  • El president del PP en Les Corts, Jorge Bellver, ha demanat aquest dimarts la compareixença del conseller de Transparència, Manuel Alcaraz, després dels "episodis propis de novel·la negra" que presumptament afecten càrrecs de la seua Conselleria i que, al seu juí, "evidencien l'esterilitat d'un departament que es dedica a espiar, col·locar càrrecs de partit i creuar-se de braços davant els casos de dubtosa legalitat".
Alcaraz, en una imatge d'arxiu
Alcaraz, en una imatge d'arxiu
GVA - Archivo
Alcaraz, en una imatge d'arxiu

En un comunicat, el 'popular' ha reclamat així explicacions sobre la informació que publica 'Levante-EMV' que el sotssecretari de la Conselleria Alfons Puncel va ser vist "espiant en la seu de la Fundació Tribunal d'Arbitratge Laboral de la Comunitat Valenciana, i que açò va generar un incident de seguretat reportat a la Conselleria d'Hisenda".

"Mentre juguen al súper agent 86, els valencians segueixen en llista d'espera en Sanitat, no els arriba l'ajuda per a la dependència o pateixen la imposició educativa o les retallades en les ajudes per a l'ocupació", ha denunciat Bellver, per a ironitzar: "No sabíem que quan deien que anaven a obrir portes i finestres en Transparència era alguna cosa literal".

Davant aquesta situació, el grup ha presentat una pregunta per escrit a Alcaraz en la qual demana explicacions per a saber per què "Compromís, a través del número tres de la seua Conselleria, es dedica a espiar el PSPV amb els diners de tots els valencians".

El PP insta la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic que òbriga una investigació per uns fets "molt greus" i que "converteixen el Consell en una pel·lícula dirigida per John le Carre".

Així mateix, sol·licita explicacions a la vicepresidenta del Consell i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, a la qual el diputat ha reclamat que "no es faça la llonguis" i cesse el sotssecretari "immediatament de tots els seus càrrecs en Compromís, perquè és un escàndol".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento