Comunitat Valenciana

Les grans superfícies esperen la visita de dos milions de persones en la primera setmana de rebaixes, un 10% més

  • VALÈNCIA, 29 (EUROPA PRESS)
Fotos recursos de rebaixes d'estiu, roba, complements, tenda
Fotos recursos de rebaixes d'estiu, roba, complements, tenda
EDUARDO PARRA/EUROPA PRESS
Fotos recursos de rebaixes d'estiu, roba, complements, tenda

Les grans superfícies associades a l'Associació Nacional Grans d'empreses de Distribució (Anged) a la Comunitat Valenciana esperen la visita de prop de dos milions de persones en la primera setmana de rebaixes de juliol, una campanya per a la qual s'han creat prop de 1.000 ocupacions noves.

Segons ha informat Anged en un comunicat, les rebaixes d'estiu arriben en alguns casos amb descomptes de fins al 70%. Durant aquests primers dies, les botigues agrupades en l'associació rebran a més de 1.900.000 de clients, un 10% més que en 2017.

El portaveu d'Anged a la Comunitat Valenciana, Joaquín Cerveró, ha agraït als clients d'Alacant, Castelló i València "el gran acolliment que han donat a aquest nou període d'obertures de festius, que ens portarà fins al 13 de gener de 2019".

"Tothom ha de saber que quan obrim els festius estem donant ocupació a 800 persones. Que quan els turistes deixen en els nostres comerços 1.100 milions d'euros en l'últim exercici, el 20% d'eixe import ho generen productes fabricats a la Comunitat Valenciana", ha dit.

Segons el portaveu d'Anged, "el consumidor segueix sent fidel al que tradicionalment ha sigut el període de rebaixes, la qual cosa ens ha permès enguany contractar prop de 1.000 persones més per a aquest període estival. Esperem que el creixement experimentat en 2017 per les vendes del sector comercial es consolide aquest exercici, i per a açò és fonamental seguir donant un servei d'alta qualitat, tant a turistes com als nostres clients habituals, els set dies de la setmana".

Els productes més demandats en aquesta campanya estiuenca són tots aquells relacionats amb l'equipament familiar com a moda, bany, sabateria, complements, oci i esport. També tenen gran demanda els equipaments per a la llar com a aparells d'aire condicionat o electrònica.

Les grans superfícies garanteixen les mateixes condicions que la resta de la temporada en la qualitat dels productes, el servei al client i l'atenció al consumidor, segons recorda Anged.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento