Comunitat Valenciana

À Punt llança la seua 'app' mòbil per a accedir a tots els seus continguts

  • L'app, gratuïta i ja està disponible en Google Play i App Store, facilita l'accés a la ràdio, la televisió i el web.
  • L'ens té previst llançar en breu noves ferramentes per a les televisions intel·ligents i per al públic infantil i juvenil.
Aplicació mòbil d'À Punt
Aplicació mòbil d'À Punt
CVMC
Aplicació mòbil d'À Punt

À Punt Mèdia ha llançat aquest dijous la seua aplicació mòbil generalista per a dispositius Android i iOS, que permet accedir a tots els seus continguts multimèdia: ràdio, televisió i els exclusius en línia.

L''app', gratuïta i ja disponible en Google Play i App Store, manté una vocació interactiva vinculada a les xarxes socials de la nova radiotelevisió pública valenciana, detalla l'ens en un comunicat.

En concret, aquesta ferramenta ofereix tant les emissions en directe de ràdio i televisió com tots els continguts de vídeo i podcast d'À Punt a la carta.

Una vegada registrats, els usuaris podran trobar en els seus dispositius mòbils tota la informació detallada i actualitzada sobre la programació, el temps o la pròpia corporació. 'À Punt' també permetrà territorialitzar les notícies.

La 'app' posa en el palmell de la mà "continguts únics" de la radiotelevisió, com a notícies -societat, política, economia o cultura-, deportes -dades actualitzades al moment sobre pilota valenciana, futbol o bàsquet- i programes -actualitat, humor, història, literatura, música, gastronomia o cultura-, a més de sèries i documentals per a tota la família.

Adaptats als nous hàbits de consum

Per a la seua descàrrega en Android, la ferramenta requereix de 14 megues d'espai en els terminals i versions 4.2 i posteriors del sistema operatiu. En iOS necessita de 43,5 megues i la versió 10 o més actualitzades.

Des de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) destaquen que han treballat "des del primer moment" per a adaptar els seus continguts i la forma en la qual es consumixen als nous hàbits dels espectadors.

Per a 'smart tv' i públic infantil

Després de la publicació de l'aplicació mòbil, l'ens té previst llançar en breu noves ferramentes per a les televisions intel·ligents i per al públic infantil i juvenil.

La posada en marxa de la nova web va ser la primera fase del projecte de plataforma multimèdia d'À Punt Mèdia, que es completa ara amb la primera 'app' dels mitjans públics valencians.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento