Comunitat Valenciana

César Sánchez declararà per presumptes coaccions a una treballadora de l'Ajuntament de Calp

  • El president de la Diputació d'Alacant ha manifestat estar "tranquil" i "disposat a col·laborar amb la justícia.
  • Des del consistori de la localitat s'ha recordat que el cas ja ha sigut arxivat "fins a en dues ocasions”.
César Sánchez, imagen de archivo
César Sánchez, imagen de archivo
Europa Press
César Sánchez, imagen de archivo

El president de la Diputació d'Alacant i alcalde de Calp, el 'popular' César Sánchez, prestarà declaració el pròxim dijous 12 de juliol, en els jutjats de Dénia, per presumptes coaccions a una treballadora del departament municipal de premsa per a treballar en la seua campanya a l'Alcaldia en les eleccions de 2015.

Segons han confirmat fonts municipals aquest dimecres, el cas s'ha arxivat en dues ocasions, però ara ha sigut reobert i Sánchez haurà d'explicar la seua versió dels fets el pròxim 12 de juliol.

En un comunicat, Sánchez ha mostrat el seu "màxim respecte" a la Justícia per la reobertura del cas de la treballadora de l'ajuntament, mentre que des del consistori s'ha recordat que el cas ja ha sigut arxivat "fins a en dues ocasions, al no apreciar-se indici algun d'irregularitat".

César Sánchez ha demanat "celeritat" perquè s'aclarisca "com més prompte millor" el cas de la treballadora contra ell. "Confie plenament en la justícia i estic tranquil. Confie que la situació s'aclarisca en la major brevetat possible. El dia 12 de juliol vaig a tenir l'oportunitat d'explicar-me i de donar la meua versió dels fets per a aclarir-los i evitar que quede algun dubte sobre aquest tema", ha assenyalat.

Així mateix, ha manifestat estar "tranquil" i "disposat a col·laborar plenament amb la justícia perquè aquesta situació es resolga al més prompte possible".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento