Comunitat Valenciana

Nadal (Compromís) demana rebutjar l'oferta de pacte de Podem per a 2019: "Massa centralisme i bocata de calamars"

  • El diputat de Compromís en Les Corts Valencianes Josep Nadal ha expressat aquest dimarts la seua opinió contrària a una possible confluència d'aquesta coalició amb Podem per a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques de 2019. "La resposta hauria de ser no. Podem és incapaç d'assumir responsabilitats de govern i prefereix fer politiqueria des de fora. D'altra banda massa centralisme i bocata de calamars".
El tuit de Josep Nadal
El tuit de Josep Nadal
TWITTER
El tuit de Josep Nadal

Així ho assegura el parlamentari en un missatge penjat en xarxes socials després que aquest dilluns Podem a la Comunitat Valenciana donara a conéixer que ha enviat una carta a Compromís i EUPV per a donar els "primers passos" i conéixer la seua "predisposició" per a organitzar una confluència per a les eleccions municipals i autonòmiques de 2019.

En el seu Twitter, el representant de Compromís ha manifestat: "La resposta hauria de ser NO. Podem és incapaç d'assumir responsabilitats de govern i prefereix fer politiqueria des de fora. D'altra banda, massa centralisme i bocata de calamars".

Il·lustra el tuit amb una notícia que informa que "Podem ofereix un pacte a Compromís i EU per a les autonòmiques" amb una fotografia de la líder de la coalició, Mónica Oltra, i el secretari general de Podem, Pablo Iglesias.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento