Comunitat Valenciana

El 98% del Parc Central entre Russafa i Malilla estarà acabat al juliol i podria obrir cap a la tardor

  • El 98 per cent de les obres del Parc Central de València en la part que limita amb els barris de Russafa i Malilla, inclosa en la fase 1 d'aquest projecte, estarà acabat a la fi del pròxim mes de juliol. Aquesta zona del que pretén convertir-se en el gran pulmó verd de la ciutat començarà al setembre a rebre les seues primeres visites, que seran programades i estaran dirigides a veïns i diversos col·lectius perquè puguen conéixer "com ha quedat aquest parc".
Zona del Parc Central entre Malilla i Russafa que acabarà al juliol
Zona del Parc Central entre Malilla i Russafa que acabarà al juliol
EUROPA PRESS
Zona del Parc Central entre Malilla i Russafa que acabarà al juliol

Així ho ha indicat aquest dimarts el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, durant la visita que ha realitzat a les obres al costat del director general de la Societat València Parc Central, Salvador Martínez. Una vegada acabats els treballs, els serveis municipals corresponents els revisaran i emetran els informes necessaris per a poder donar el vistiplau i que l'Ajuntament reba les obres. D'aquesta manera, la part finalitzada podria obrir al públic després de l'estiu i cap a la tardor.

Aquesta zona és el triangle situat entre les vies del tren, el pont de Giorgeta i l'inici de l'avinguda Peris i Valero, la plaça Manuel Sanchis Guarner i el carrer Filipines. El 2 per cent restant d'aquesta primera part és la superfície que fins fa poc ocupava, dins de l'àmbit del Parc Central, el concessionari de cotxes que havia situat al costat de la plaça Sanchis Guarner i el pont de Giorgeta.

Sarrià ha destacat que s'ha complit "la programació de les obres que es va fer a l'inici de l'any", després de l'ampliació atorgada fins a "finals del mes de juliol" a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) que les realitza, formada per Pavasal i Dragados, per a garantir el subministrament de determinats materials com el granit negre de les fonts que es va haver de substituir.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento