Comunitat Valenciana

Un total de 9.352 afiliats del PP de la Comunitat s'inscriuen per a votar

  • Les primàries per a triar al successor de Mariano Rajoy se celebraran el pròxim 5 de juliol.
  • Els 'populars' valencians compten amb un cens que supera els 140.000 afiliats.
  • Hi haurà dos urnes: una per a l'elecció de candidats i una altra per a triar els 2.612 compromissaris electes.
Isabel Bonig en un acte del PPCV
Isabel Bonig en un acte del PPCV
PPCV
Isabel Bonig en un acte del PPCV

Un total de 9.352 afiliats del Partit Popular de la Comunitat Valenciana s'han inscrit per a participar en les primàries que se celebraran el pròxim 5 de juliol dins del procés per a succeir en la presidència de la formació nacional a Mariano Rajoy, han informat a Europa Press fonts del PPCV.

En concret, del total d'inscrits, 3.896 corresponen a la província d'Alacant; 3.856 a la de València i 1.600 a la demarcació de Castelló. Els 'populars' valencians compten amb un cens que supera els 140.000 afiliats.

Després del termini per a presentar candidatures, el 23 de juny va arrancar la campanya electoral interna, que romandrà oberta fins al pròxim dia 4 de juliol. Els afiliats podien inscriure's per a participar en l'elecció del president del PP fins a aquest dilluns, 25 de juny, i per a participar com a compromissari en el congrés disposaran de termini fins al 29 de juny.

Totes les assemblees se celebraran el dijous 5 de juliol en les seus del partit de tota Espanya -des de les 09.30 fins a les 20.30 hores- i està previst que hi haja dos urnes: una per a l'elecció de candidats (si hi ha més d'una llista); i una altra per a triar els 2.612 compromissaris electes que participaran en el conclave.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento