Comunitat Valenciana

Un Jutjat de València arxiva les investigacions després de descartar agressions sexuals a 25 dones de l'Aquarius

  • VALÈNCIA, 26 (EUROPA PRESS)

El Jutjat d'Instrucció 18 de València, en funcions de guàrdia el cap de setmana en què va arribar l''Aquarius', ha arxivat les diligències obertes per a "investigar si 25 dones, algunes d'elles menors, que viatjaven en el vaixell havien sigut víctimes d'agressions sexuals durant la travessia", informa el Tribunal Superior de Justícia a la Comunitat Valenciana (TSJCV).

La decisió s'adopta després que els forenses de l'Institut de Medicina Legal, que van entrevistar i van avaluar les dones en els diferents hospitals en els quals estaven sent ateses, descartaren que hagueren patit algun tipus d'abús o agressió, explica l'alt tribunal valencià a través d'un comunicat.

La intervenció del Jutjat, prossegueixen, es va produir després que l'hospital o hospitals de la capital on van ser traslladades les dones després de desembarcar activaren el protocol d'actuació sanitària i traslladaren al Jutjat les seues sospites.

El Jutjat va obrir aleshores diligències prèvies, va enviar a tres forenses a examinar a les suposades víctimes i, després de rebre els informes que descarten indicis de delicte, ha procedit a l'arxiu de totes les diligències.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento