Comunitat Valenciana

Un total de 279 agents vetlaran per la seguretat la Nit de Sant Joan a València

  • L'Ajuntament de la ciutat preveu una major afluència de públic en coincidir la celebració en cap de setmana.
  • Menguzzato recorda que estarà prohibit encentre cap tipus de foc en les platges del Sud.
Noche de Sant Joan.
Noche de Sant Joan.
EUROPA PRESS
Noche de Sant Joan.

Un total de 279 agents de la Policia Local, nou més que l'any passat, integraran el dispositiu especial de la nit de Sant Joan, segons ha informat la regidora de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Anaïs Menguzzato. D'aquests efectius, 231 estaran destinats a les platges de la Malvarrosa i les Arenes i 48 en les platges de Pinedo, El Saler i el Perellonet.

"Hem previst un augment d'agents per al dispositiu de Sant Joan ja que enguany esperem una major afluència de públic en coincidir la celebració en cap de setmana", explicat l'edil en un comunicat.

Menguzzato ha subratllat que els 279 agents del dispositiu de Sant Joan vetlaran per la bona convivència i la seguretat en col·laboració amb Policia Nacional i altres àrees municipals implicades però també ha apel·lat "a la responsabilitat de totes les persones que celebren la nit de Sant Joan en alguna de les platges de València".

La regidora ha recordat la prohibició d'encendre cap tipus de foc en les platges del Sud, una prohibició que també afecta els farolets de foc.

En les platges del nord hi haurà un lloc de comandament avançat que disposarà d'un punt de recepció per a xiquets perduts, un centre mòbil de coordinació de Creu Roja i dos hospitals de campanya, un de Creu Roja i un altre de Protecció Civil i els vehicles que aportarà Bombers tant en les platges del nord com del sud.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento