Comunitat Valenciana

Bonig diu que el PPCV serà neutral en l'elecció de nou president del partit

  • Assegura que la direcció regional es mantindrà així "almenys en la primera volta".
  • "Venen nous temps i això és positiu, espere que tothom estiga a l'altura", explica.
Bonig aténels mitjans
Bonig aténels mitjans
PPCV - Archivo
Bonig aténels mitjans

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha avançat que la direcció regional es mantindrà "neutral almenys en la primera volta" de la carrera a la successió de Mariano Rajoy com a president del PP "perquè siguen els militants els que decidisquen". "Si donem participació a la gent, donem participació a la gent, en això consisteixen els nous temps i el nou PP", ha ressaltat.

En declaracions als mitjans, Bonig ha mostrat el seu respecte "cap a tots els candidats" i ha demanat que, "per responsabilitat, hi haja un debat d'idees i projectes, no de persones". "Venen nous temps i això és positiu, espere que tothom estiga a l'altura del que signifiquen aquestes sigles", ha assenyalat, per a agregar que encara que tothom té dret a participar en el procés, demana "un poquet de responsabilitat i serietat".

Sobre les preferències de la direcció valenciana -aquesta és la segona delegació amb major nombre de compromisaris- ha assegurat que mantindran una "neutralitat total i absoluta almenys durant la primera volta" perquè "açò és un procés participatiu i no han de dir els dirigents a qui cal votar", sinó que "les bases lliurement decidiran".

"Si donem llibertat, donem llibertat a la gent, jo confie plenament en la capacitat, en la responsabilitat dels militants del PP", ha dit, per a afegir que una vegada es vegen els projectes polítics pot ser que algun els agrade més que un altre.

En tot cas, ha assenyalat que la Comunitat està "oberta" a acollir tots els candidats que vullguen acudir "amb total objectivitat i imparcialitat i respectant les regles, perquè cal ser molt escrupolosos" com ho van ser en el congrés regional "que va acabar impugnat" precisament per José Luis Bayo, qui ara opta a la Presidència del PP.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento