Comunitat Valenciana

Oltra demanarà Delegació de Govern una oficina de denúncies de violència de gènere contigua al Centre Dona 24 hores

  • La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha felicitat el nou delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, pel seu nomenament i ha assenyalat que la primera petició que li farà serà l'engegada d'una oficina especialitzada en denúncies per violència de gènere contigua al Centre de Dona 24 hores.
Mónica Oltra en la roda de premsa
Mónica Oltra en la roda de premsa
GVA
Mónica Oltra en la roda de premsa

Així ho ha indicat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell, on ha felicitat Fulgencio pel seu nomenament, en substitució de Juan Carlos Moragues, i ha afirmat que hi ha diferents qüestions que ha de tractar amb el nou delegat perquè són temes que estan "pendents".

En concret, ha apuntat que el primer que li plantejarà serà que "per fi" es puga engegar una oficina especialitzada en denúncies per violència de gènere que siga contigua al Centre de Dona 24 hores. "Portem un any i mig intentant engegar-la perquè la Generalitat ha oferit ja un espai i l'única cosa que ha de fer el Govern d'Espanya és posar ací els efectius", ha explicat.

En aquest sentit, ha defès la idoneïtat que aquesta oficina estiga connexa al centre de dona perquè comportaria que les dones "estarien en un àmbit en el qual se senten segures" i quan interposen la denúncia estaran acompanyades per "psicòlegs i persones amb les quals ja han establit un vincle de confiança" en "un espai segur, de confiança i amable".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento