L'obra es presenta aquest divendres, a les 20.00 hores, en la Biblioteca del Museu Valencià d'Etnologia en una nova sessió del cicle de presentacions '#EnVeuAlta a la Biblioteca'.
Piera ja va dedicar l'any 2000 un llibre a la cuina arrossera, 'Els arrossos de casa i altres meravelles'. Ara presenta 'El llibre daurat', que "no és un llibre sobre gastronomia, no és un receptari, sinó un volum que parla de tot allò que envolta al plat més conegut dels valencians: la paella".
Així, el potea i narrador escriu sobre la seua història i analitza tot allò que la paella representa, la identitat, el simbolisme i la ritualització que envolta el fet de cuinar i menjar una paella.
Josep Piera estarà acompanyat en l'acte per la poeta Àngels Gregori i pel director del MuVIM, Rafa Company. Com cada any per aquestes dates, la sessió #EnVeuAlta serà un especial "a la fresca" pel que la Biblioteca es desplaçarà al pati del Centre la Beneficència.
En finalitzar la presentació els assistents gaudiran de la creació sonora Paella Sònica, dirigida per Adolf Murillo i interpretada per l'alumnat de l'IES Arabista Ribera-Carcaixent amb el sistema Soundcool, Joan Soriano, Percussió Solista, Montse Briceño, Flauta Solista, i Pasqual Adrià, Guitarra Solista.
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios