Comunitat Valenciana

L'aeroport de València estrena ruta a Viena en avions de Wizz Air

  • L'aeroport de València ha inaugurat aquest dijous una nova ruta amb Viena (Àustria) de la mà de l'aerolínia Wizz Air, que operarà aquesta ruta els dimarts, dijous i dissabtes.
Avió de Wizz Air
Avió de Wizz Air
WIZZ AIR - Archivo
Avió de Wizz Air

Aquesta connexió la realitza un Airbus 320 amb capacitat per a 180passatgers. A més d'oferir vols a Viena, Wizz Air connecta des de l'aeroport de Manises (València) amb Bucarest, Cluj-Napoca i Timisoara, a Romania, i amb Sofia, a Bulgària, detalla Aena en un comunicat.

Wizz Air, principal aerolínia de baix cost a Europa central i oriental, ha obert la seua base austríaca a l'aeroport de Viena amb un dels seus nous Airbus A320.

La nova aeronau recolzarà l'inici d'operacions de cinc nous servicis des de la ciutat a altres destinacions populars, a més de València, com Roma Fiumicino i Bari (Itàlia), Malta i Tel Aviv (Israel).

Segons ha informat la companyia en un comunicat, també té previst connectar la capital austríaca amb altres ciutats espanyoles. Ho farà amb Màlaga el 6 de juliol, amb Tenerife el 27 de novembre i amb Madrid, amb freqüència diària, a partir del 23 de febrer del 2019.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento