Comunitat Valenciana

Ortiz (PPCV) veu bé que tots els que creguen poden aportar al PP es postulen: "Aquest partit és obert i participatiu"

  • La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha assegurat que li pareix "bé que quantes més persones creguen que poden millorar, ajudar, facilitar i tindre un projecte de futur" per al PP es presenten per a liderar-ho i quan el PPCV veja "quantes candidatures hi ha, qui les encapçalen i què ofereixen, prendrà la decisió que corresponga".
La secretària general del PPCV, Eva Ortiz
La secretària general del PPCV, Eva Ortiz
PPCV - Archivo
La secretària general del PPCV, Eva Ortiz

"Aquest partit és obert i participatiu, amb 100 avals qualsevol militant que estiga al dia en el pagament de les quotes pot presentar-se", ha indicat, per a assenyalar que el termini oficial per a presentar candidatures és del 18 al 20 de juny, i està "tot molt incipient" en aquest moment.

Preguntada pels mitjans sobre el fet que l'exministre José Manuel García Margallo poguera presentar-se, ha assenyalat que "veu moltes informacions als mitjans de comunicació" i sobre la possibilitat que donara eixe pas José Luis Bayo, qui fóra president de NNGG a la Comunitat Valenciana, ha indicat que no li sorprèn.

"Respecte absolut a qualsevol militant que vullga participar en el procés" per a succeir Mariano Rajoy, ha dit. A més, ha explicat que el PPCV celebrarà una Junta Directiva Regional aquest dijous a les 18 hores per a donar a conéixer tota la informació sobre terminis i compromisaris per a aquest Congrés extraordinari que se celebrarà al juliol.

Al conclave acudiran 385 compromisarios de la Comunitat Valenciana, la segona delegació amb major volum del país, d'ells 184 de la província d'Alacant, 145 de València i 56 de Castelló, que es votaran el 5 de juliol.

Eva Ortiz ha recalcat que el més important és que "hi ha un partit amb vocació de govern, que va a passar un procés extraordinari que va a reforçar aquesta organització" i ha indicat que "és molt bona la participació".

El repte, ha agregat, és "seguir treballant per a governar la Generalitat en 2019 amb Isabel Bonig" i des de la nova direcció nacional per a quan "es decidisquen a convocar eleccions". "Ja veurem, com seguisquen apareixent ministres amb fraus fiscals que no dimiteixen i no els destitueixen, anem a veure el que passa, i amb suport de només 84 diputats, açò és una curiositat permanent i un dia a dia molt intens", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento