Comunitat Valenciana

Cau part de la façana d'una vivenda sobre un parc de Torrent sense causar ferits

  • Part de la façana d'un edifici de Torrent (València) ha caigut en la matinada d'aquest dimecres sobre un parc amb aparells de gimnàstica per a adults, sense provocar danys personals. La vivenda estava deshabitada i únicament s'utilitzava per a aparcament de vehicles, segons han informat a Europa Press fonts municipals.

El succés s'ha produït, per causes no precisades, sobre les 6.00 hores d'aquest dimecres, segons els sorolls que han pogut escoltar els veïns, en una vivenda situada entre els carrers Gómez Ferrer i Jaume I.

Part de la façana de la vivenda ha caigut sobre el parc, segons causes no precisades. Fins al lloc s'han desplaçat efectius de bombers i tècnics municipals que han realitzat una primera inspecció, en la qual s'ha comprovat que no hi havia afectació a cases confrontants.

Amb posterioritat, ha acudit el propietari per a valorar els danys i comprovar si hi havia necessitat d'apuntalar la vivenda. La zona s'ha acordonat per a retirar les runes. A partir d'ací, es farà un segon informe en profunditat per a determinar si existeixen danys estructurals i si s'ha de declarar en ruïna.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento