Comunitat Valenciana

Fartons Polo llança 'Xata!', un licor i una cervesa amb xufa DO València

  • L'empresa valenciana Fartons Polo amplia la seua oferta de begudes amb 'Xata!', un licor i una cervesa amb xufa "amb autèntic sabor a orxata i cent per cent valencianes".
Botella del nou licor d'orxata
Botella del nou licor d'orxata
FARTONS POLO
Botella del nou licor d'orxata

"Som especialistes en el món de l'orxata, la xufa i els fartons. Tenim tot el procés integrat i un potencial que estem començant a explotar", afirma el director comercial de l'empresa, Rodrigo Polo, a través d'un comunicat.

D'una banda, la firma llança aquest estiu una crema a base de xufa per a prendre "ben freda" que es fabrica en una destil·leria i en la qual la companyia valenciana aporta tot el seu coneixement en orxata. No en va, subratllen, elabora una orxata especial per a produir aquest licor. El protagonisme de l'orxata es percep en cada xarrup de la crema de xufa.

"Teníem clar que volíem que predominara el sabor a orxata i que fóra un producte realment bo i excel·lent", destaca Rodrigo Polo.

Aquest objectiu també es compleix amb la seua altra "gran aposta", la cervesa artesanal amb xufa. Es tracta d'una beguda suau, refrescant, elaborada i embotellada a València i amb xufa DO València. Per a la seua fabricació s'alia amb la també valenciana Tyris.

"Nosaltres aportem la xufa DO València i ells la incorporen al seu procés d'elaboració de la cervesa", apunta Rodrigo Polo, que destaca que és "una beguda suau, amb una graduació del 4,5%, a base d'aigua, malta, ordi, llúpol fresc i xufa.

Igual que amb la crema, Fartons Polo també prepara una xufa específica per a la cervesa. "Duem a terme una preparació específica, amb un llavat i un premòlt especials per a incorporar al procés d'elaboració", detalla el director comercial de la firma.

IMATGE "DESENFADADA I DIVERTIDA"

El llançament d'aquests dos nous productes s'ha cuidat "fins a l'últim detall", també en el disseny del packaging. En el cas de la crema, estem davant una il·lustració lineal, desenfadada, divertida i amb motius i missatges valencians. Per la seua banda, l'etiquetatge de la cervesa artesana destaca per ser un disseny molt artesanal, inspirat en taulells típics valencians.

Les dos noves begudes de Fartons Polo començaran a comercialitzar-se aquest estiu en diferents supermercats i "desestacionalizen l'oferta en tractar-se de productes que es consumeixen al llarg de tot l'any", apunta Polo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento