Comunitat Valenciana

Sanitat es fixa com a objectiu reduir les llistes d'espera

  • La nova consellera diu que treballarà des de “el diàleg compromés”.
  • Carmen Montón s'ofereix com a “aliada” de la Comunitat.
Traspaso de competencias de Montón a Barceló
Traspaso de competencias de Montón a Barceló
EUROPA PRESS
Traspaso de competencias de Montón a Barceló

La nova consellera de Sanitat, Ana Barceló, s'ha marcat com a objectiu “prioritari” treballar per a reduir les llistes d'espera i ha garantit que treballarà des “del diàleg compromès” amb tots els actors per a “posar a les persones en el centre de totes les polítiques”.

Barceló va rebre aquest dilluns les competències de Sanitat Universal i Salut Pública per part de la seua antecessora en el càrrec i actual ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social, Carmen Montón, a qui va demanar que canalitze a Madrid “les legítimes reivindicacions” valencianes.

Sobre aquest tema, va explicar que és “prioritari” atendre les llistes d'espera perquè “qui està malalt necessita de tots els recursos de l'Administració per a ser atès amb immediatesa”. “Açò és el que significa la igualtat d'oportunitats”, va recalcar.

Barceló va apuntar que durant tota la seua trajectòria política i professional ha constatat que els millors resultats s'obtenen a través “del diàleg compromés de tots els actors” que en aquest cas “han de coadjuvar a millorar la salut pública i l'atenció als usuaris cadascun des de la seua disciplina i coneixements”.

“Diàleg permanent”

“Tots tenen alguna cosa a dir perquè tots tenim l'obligació d'escoltar-nos uns a uns altres i d'aquest diàleg permanent extraure el millor per als ciutadans el benestar dels quals és i ha de ser el nostre prioritari objectiu”, va remarcar.

Així mateix, va manifestar a Montón: “Sabem que des del profund coneixement que tens de la sanitat valenciana i per la qual tant has treballat canalitzaràs cap al Govern de la nació les nostres legítimes reivindicacions i les nostres aspiracions”. “Conte amb tu perquè sé que contribuiràs al fet que es faça realitat», li va dir.

Montón va arreplegar el guant i es va oferir com la “millor aliada” per a intentar que la Comunitat Valenciana “recupere tot el temps perdut” i en aqueix sentit va afirmar que el Govern valencià té ara “avantatge” per a “aconseguir el que necessita” i que se li escolte a Madrid.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento