Comunitat Valenciana

Ajornen la declaració de Sagredo davant el Jutge pel contracte de Halloween després d'aportar el PP nova informació

  • VALÈNCIA, 11 (EUROPA PRESS)

La declaració de l'alcalde socialista de Paterna (València), Juan Antonio Sagredo, davant el jutge que investiga un contracte menor per a la celebració dels concerts del passat Halloween, ha quedat ajornada a causa de la nova documentació aportada pel PP i que des del jutjat han d'estudiar.

Així ho ha explicat el PSPV de Paterna en un comunicat en el qual ha acusat els 'populars' de "muntar un nou circ en els jutjats de Paterna" en haver decidit "in extremis i de manera malintencionada" aportar nova documentació "amb l'única pretensió de seguir dilatant el procés i confonent l'opinió pública" davant "la inestabilitat de la denúncia interposada".

Els socialistes han explicat que la jutgessa ha decidit ajornar les declaracions previstes per a aquest dilluns "per a estudiar la nova documentació aportada a última hora pel PP i decidir si l'admet o no a tràmit".

Al seu juí, es tracta d'uns documents "mancats de tota base i fonament, presentats a les 4 de la matinada del passat dia 7 de juny, i amb tota la intenció de confondre", ha assegurat el PSPV.

Per la seua banda, el portaveu del PSPV-PSOE, Jorge Rodríguez, en roda de premsa ha acusat el PP de voler celebrar "una gran cerimònia de la confusió sota la filosofia que 'tots són iguals'" en demanar la dimissió de Sagredo per la seua citació com a investigat.

"Mai cal confondre el que pot ser un problema de caràcter administratiu del que és ficar la mà en la caixa i portar-te els diners que és el que ha fet el PP", ha subratllat, per a lamentar que es fa "la judicialització de la vida política per part del PP".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento