Comunitat Valenciana

Detinguda una parella després d'agredir-se mútuament per diversos carrers de València

  • Agents de la Policia Local de València han detingut una parella després d'una baralla entre tots dos ocorreguda entre l'avinguda de la Malva-rosa i el carrer Gran Canària, en la qual suposadament es van agredir mútuament i presentaven marques visibles de colps en el rostre i braços, segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat.

Els fets van ocórrer durant la matinada del dissabte al diumenge, al voltant de les 2.00 hores, quan una persona va alertar, a través del 092, que un home estava agredint violentament una dona en l'avinguda de la Malva-rosa.

Minuts després, i mentre els agents es traslladaven al lloc on estava produint-se la baralla, es va rebre una altra telefonada alertant que un home estava colpejant el cap d'una dona en el carrer Gran Canària, amb "idèntica descripció" de les dos persones que s'havia oferit abans en l'altre punt de la ciutat.

Els agents van aconseguir trobar la parella, que en eixe moment seguien colpejant-se entre si, amb marques visibles en el rostre i els braços de tots dos, segons la Policia. Els agents van poder interceptar-los i es van entrevistar amb tots dos, que els van confirmar que les seues discussions eren "habituals" i que eixa nit s'havien estat perseguint i agredint "mútuament". Els agents els van detindre tant ell com ella, acusats d'un delicte de violència de gènere i violència domèstica, respectivament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento