Comunitat Valenciana

Ribó celebra el final de la urbanització de la plaça Aza i diu no témer que l'obertura de Primark sature la zona

  • L'alcalde de València, Joan Ribó, ha celebrat aquest dilluns el final de la urbanització de la plaça Aza, en la qual s'alberga la botiga Primark que obrirà al públic aquest dimecres, una obertura que, segons ha dit, no tem que vaja a provocar una saturació en aquesta zona del centre de la ciutat.

Ribó ha visitat la plaça acompanyat pel regidor de Comerç, Carlos Galiana, responsables de Primark i el president del grup AZA, Alfonso Zamorano, per a veure el resultat final d'aquesta zona comercial per als vianants que fa "una ciutat més bona per a viure".

Segons ha dit, des del consistori s'ha estat treballant per a impulsar l'arribada de Primark, que "no ha sigut fàcil, igual que no ho va ser Bombes Gens i uns altres".

Preguntat sobre si els preocupa que amb l'obertura de la multinacional puga saturar-se la zona, ha afirmat que no, que encara que "en totes les ciutats europees on està Primark suposa una aglomeració de persones", no els "preocupa excessivament" que puga donar-se eixa aglomeració.

D'altra banda, sobre el projecte pendent del Museu Taurí en aquesta zona, Ribó ha indicat que depèn de la Diputació de València i Urbanisme ha parlat d'açò amb la institució, però no s'ha "acabat de concretar". "És un projecte pendent, la plaça milloraria amb eixe projecte, però tal com es pot veure hui és un pas endavant molt significatiu", ha indicat.

Per la seua banda, Alfonso Zamorano ha recordat que han passat tres anys des que arranque el projecte i "ha costat una mica fer-ho". "A mi m'agrada, espere que als altres també", ha dit, remarcant que aporta una plaça tancada i sense cotxes a una zona en la qual "no hi havia on portar a un xiquet" a l'eixida del col·legi.

Econòmicament, ha indicat, han realitzat "un esforç tremend i lent de recuperació" perquè "el motor de tot açò és Primark" i fins ara no s'ha obert.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento