Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València reurbanitzarà carrers de la 'zona zero' del Cabanyal

  • El consistori modifica el projecte per a incloure la reurbanització dels carrers Barraca, Reina i Doctor Lluch.
  • L'objectiu és contribuir a "la recuperació d'una zona degradada i castigada per l'anterior equip de govern".
Gómez informa en roda de premsa dels acords de la Junta de Govern
Gómez informa en roda de premsa dels acords de la Junta de Govern
AJUNTAMENT
Gómez informa en roda de premsa dels acords de la Junta de Govern

La Junta de Govern Local de València ha donat llum verda a la modificació del contracte d'obres de reurbanització dels carrers Barraca, Reina i Doctor Lluch -entre Francesc Cubells i Empar Guillem- en el barri del Cabanyal, per a incloure en el projecte inicial de 2010 les vies situades en l'anomenada 'zona zero', "la més afectada per les expropiacions i enderrocaments".

La portaveu de l'Ajuntament, Sandra Gómez, ha detallat en roda de premsa l'acord adoptat aquest divendres per la trobada setmanal del Govern municipal, que també ha aprovat el projecte de les obres per a reformar el parc de bombers del centre històric de València, que acollirà el Centre de Coordinació, informa el consistori en un comunicat.

Amb la inclusió dels carrers en el projecte i l'execució d'altres treballs de repavimentació i sanejament de les quatre travessies que donen al mar, Gómez ha celebrat "l'Ajuntament per fi completarà la reurbanització del Cabanyal-Canyamelar". L'objectiu, contribuir a "la recuperació d'una zona degradada i castigada per l'anterior equip de govern".

Aquesta actuació se suma a altres municipals per a la recuperació urbanística i social d'aquesta zona de València. La també primera tinent d'alcalde ha remarcat sobre este tema: "Som conscients des del Govern municipal; i jo, personalment, mantinc diàlegs amb els veïns del barri, doncs encara queda molt per fer".

En qualsevol cas, ha ressaltat que "si un tira la vista arrere, a fa tres anys, i mira el barri tal com està hui, pot dir que progressa adequadament". Després d'insistir que "queden moltes qüestions pendents de resoldre", ha subratllat que l'Ajuntament té un "full de ruta" marcat per al Cabanyal a partir dels problemes detectats.

Tancament "capritxós" del parc de bombers

D'altra banda, quant a l'aprovació del projecte tècnic de la reforma del parc de bombers del casc històric, la també responsable de Desenvolupament Econòmic ha incidit en la política municipal de recuperar el parc de bombers de l'Oest, que "es va tancar capritxosament", amb la finalitat d'oferir un servici més eficaç i més eficient amb una atenció radial dins de la ciutat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento