Comunitat Valenciana

Troben un xiquet de 2 anys aguaitat a una finestra al que els seus pares van deixar sol per a anar a prendre café

  • VALÈNCIA, 8 (EUROPA PRESS)
Agent de policia a València
Agent de policia a València
JEFATUAR SUPERIOR POLICÍA COMUNITAT VALENCIANA
Agent de policia a València

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 39 anys d'origen italià després d'anar-se'n amb la seua dona a prendre café i deixar el fill de 2 anys i nou mesos sol en l'apartament mentre estaven de vacances en la capital del Túria. La mare no va ser arrestada perquè es fera càrrec del menor. Quan va ser localitzat, el xiquet estava aguitat a la finestra d'un quart pis, espantat i plorant.

Els fets van ocórrer aquest dijous a la vesprada, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Centre de València, on un menor d'entre dos i tres anys estava aguitat a la finestra d'un quart pis, espantat, plorant i cridant els seus pares, amb el consegüent perill de caure al carrer, explica la Prefectura Superior en un comunicat.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van observar diversos veïns als balcons, al mateix temps que assenyalaven un edifici, i una dona que els feia senyals perquè pujaren fins al quart pis. Una vegada en allí, els agents van esbrinar que moments abans una veïna havia escoltat plorar i cridar un xiquet, per la qual cosa en aguaitar-se al seu balcó va observar un menor amb mig cos fora, plorant i cridant els seus pares, per la qual cosa s'havia dirigit a la vivenda on va cridar en reiterades ocasions a la porta però sense obtindre contestació.

Els policies, en observar el perill que el menor poguera caure, van accedir a l'interior de la vivenda i van veure el xiquet plorant i espantat al costat d'unes cadires que es trobaven sota una finestra, agafant-lo ràpidament en braços per a tranquil·litzar-lo.

Transcorreguts uns 20 minutos es van presentar els pares, que van manifestar que en haver-se quedat el seu fill dormit, havien aprofitat per a baixar a prendre un café, sense precisar el temps que havien estat fora.

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions van detindre el pare com a presumpte autor d'un delicte d'abandonament de menor d'edat, i no van detindre la mare perquè es fera càrrec del menor, ja que es trobaven de vacances a València i no tenien ningú.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser escoltat en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'Autoritat Judicial quan fóra requerit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento