Comunitat Valenciana

La tempestat deixa fins a 41 l/m2 i 1.140 rajos a la Comunitat Valenciana

  • La tempestat que va travessar aquest dimecres la Comunitat Valenciana va deixar fins a 41 litres per metre quadrat i es van registrar 1.140 rajos que van impactar en terra dins del territori, segons han informat fonts del Centre de Coordinació d'Emergències i Aemet.
Més d'1.100 rajos cauen a la Comunitat
Més d'1.100 rajos cauen a la Comunitat
AEMET
Més d'1.100 rajos cauen a la Comunitat

Així, es va registrar molta activitat al voltant de l'àrea metropolitana de València, on van caure 537 rajos en un radi de 30 quilòmetres al voltant de la capital sumant els que van caure en el mar i en terra. La major activitat es va produir en la comarca de l'Horta Sud. A més, en quatre hores es van registrar a Picassent 41,8 litres, a Bétera 20 litres, a Marines 18,6 litres i a Fondeguilla 17,2.

Per la seua banda, aquest dijous el cel registrarà intervals nuvolosos i en l'interior hi haurà nuvolositat d'evolució diürna, sense descartar a la vesprada alguna arruixada en l'interior de Castelló.

Les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis mentre que les màximes aniran en ascens, més acusat en l'interior, on pujaran entre 3 i 5 graus. El vent bufarà variable fluix predominant oest en l'interior, amb brises en la costa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento