Del 6 al 17 de juny torna la 'Setmana de la Paella', la segona edició d'una iniciativa el protagonista de la qual és el plat valencià més reconegut internacionalment, "l'autèntica paella valenciana". A l'acte de presentació, que ha tingut lloc en el restaurant Marina Beach València, ha assistit la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament i presidenta de Turisme València, Sandra Gómez, el president de l'Associació Wikipaella, Guillermo Navarro, i representants de les marques col·laboradores d'aquestes jornades, cerveses Amstel, Denominació d'Origen Arròs de València i Artica Publicidad.
Durant 12 dies, els comensals podran gaudir d'un menú tancat que inclou ensalada especial de la casa, paella valenciana o arròs a banda, una Amstel Oro i unes postres a un preu de 20 euros per comensal, amb un mínim de reserva per a dos persones. Alguns restaurants ofereixen, a més, un entrant de la casa que completarà un menú de 30 euros.
En aquesta edició participen els restaurants de València El Famós, Casa Carmela, El Racó de la Paella, La Herradura, Casa Ripoll, Marina Restaurante del Marina Beach, La Marítima de Veles e Vents, Ca Duart, Goya Gallery, Palace Fesol, La Cigrona, Levante Valencia i Albufera SH Valencia Palace. Tambè participen Casa Borrás (Pinedo), Casa Carmina (el Saler), El Redolí y La Sequiota del Palmar.
Dels 17 restaurants, tots distingits per Wikipaella, quatre han sigut reconeguts com 'Cullera de Fusta', el màxim guardó de l'associació per cuinar a llenya: El Famós, Casa Carmela, El Racó de la Paella i El Redolí.
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios