Comunitat Valenciana

Detinguda una dona per usar targetes de forma fraudulenta per a deutes amb empreses de microcrèdits a Alginet

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut una dona de 46 anys acusada de nou delictes d'estafa ja que presumptament va utilitzar targetes de crèdit de forma fraudulenta per a pagar deutes amb empreses de microcrèdits a Alginet (València), segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Operació Chonlimpio
Operació Chonlimpio
GC
Operació Chonlimpio

La detenció s'ha dut a terme en el marc de l'operació 'Chonlimpio', arran de que diversos perjudicats manifestaren que estaven patint càrrecs en els seus comptes de pagaments que no havien realitzat.

La dona, de nacionalitat espanyola, suposadament accedia a les taquilles dels empleats d'un centre de treball i obtenia les dades per a pagar els deutes contrets amb empreses de microcrèdits i factures de telefonia. Els fets afecten almenys set persones i el total de l'estafat ascendeix a més de 2.500 euros.

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes, els agents de Carlet van poder comprovar l'autoria dels fets i descobrir a la persona que realitzava l'estafa així com el seu modus operandi.

La detinguda, que realitzava altres tasques en el mateix lloc de treball que les víctimes, accedia a les taquilles per a aconseguir les dades de les targetes de crèdit i així poder realitzar pagaments a empreses de microcrèdits per a fer front als seus deutes, així com pagar factures de telefonia.

En una altra operació, anomenada 'Gasero', realitzada per la Guàrdia Civil de Montcada, els agents han detingut un home de 21 anys inacionalitat espanyola per tres delictes d'estafa i tres de furt, aRocafort, Foios i Montcada.

El detingut presumptament es va identificar com a treballador d'unacompanyia de gas en tres ocasions i va cobrar a les víctimes més de 100euros per suposades revisions i aprofitant que estava el domicilifurtava mòbils o més diners.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento